Gegevens Iphone Overzetten Zonder Itunes

 • Gegevens overzetten van je oude iPhone – Switch Help Center
 • Kopie, apps en gegevens overzetten naar nieuwe iPhone ...
 • Uw iPhone, iPad of iPod synchroniseren met uw computer ...
 • Informatie overzetten van je oude naar je nieuwe iPhone ...
 • Gegevens overzetten van iPhone naar iPhone via iTunes
 • Gegevens overzetten van je oude iPhone – Switch Help Center

  Er zijn twee manieren om de gegevens van je oude iPhone over te zetten naar je nieuwe iPhone: via de iCloud of via iTunes. Gegevens overzetten via de iCloud 1. Neem je oude iPhone bij de hand en maak met dit apparaat een reservekopie van je gegevens naar de iCloud. Standaard verbindt je iPhone met iTunes zodra je hem met een kabel aan je computer hangt. Maar het kan ook anders. Of je nu een Mac of pc gebruikt, het is heel eenvoudig om je foto's van je iPhone af te halen zonder iTunes te hoeven gebruiken. Is er een manier om muziek direct overzetten naar iPod.app van iPhone(zoals muziek die je hebt gedownload van Safari) zonder door iTunes te hoeven gaan. In de ogen van veel iPhone gebruikers is iTunes de enige mediaspeler om je iPhone te beheren. Daarom gebruiken ze nog steeds iTunes, ookal hebben ze een hekel aan het idee. Nu zijn dingen ...

  4 manieren om iPhone foto's uit te wisselen met je pc of Mac

  iPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac. Bezitters van een Mac kunnen iPhone foto’s gemakkelijk importeren via de Foto’s-app. Windows-gebruikers moeten hun iPhone of iPad eerst ontgrendelen met de toegangscode en ervoor zorgen dat hun pc het iOS-apparaat vertrouwt. In deze video laten we zien hoe je gegevens overzet van iOS naar Android door middel van een USB-kabel. Je gegevens overzetten van iPhone naar Samsung gaat v... Hoe werkt Itunes + muziek op je Ipod zetten (handleiding) Ipod, Itunes is een muziekspeler die ontwikkeld is door Apple. Apple maakt naast computers ook nog de Ipod, Iphone, Ipad en applicaties zoals Itunes.

  iPhone bestanden overzetten: Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over

  Heb je een nieuwe iPhone gekocht? Dan wil je natuurlijk al je bestanden en contacten van je oude toestel behouden. Wij laten stap voor stap zien hoe je al je data veilig overzet. * Lees ook de ... Contacten overzetten van iPhone naar Android Ook bij het overzetten van je iPhone data naar een Android telefoon, blijkt het systeem van Google het beste te werken. Hierbij is de dienst Google Drive een van de snelste en makkelijkste manieren om heel makkelijk een back-up te maken van al je gegevens op je iPhone, en om deze gegevens daarna heel ...

  iTunes of de Finder gebruiken om gegevens over te zetten ...

  iTunes of de Finder gebruiken om gegevens over te zetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch Zet uw persoonlijke gegevens en aankopen over naar uw nieuwe apparaat vanaf een reservekopie die u hebt gemaakt met iTunes of in de Finder. Tips Siri spreekt Nederlands, en de persoonlijke assistent blijkt ook een goed gevoel voor humor te hebben. Dit zijn de 40 vragen waar de Nederlandse Siri een geinig antwoord op heeft. Ook over Pokémon GO, Game of Thrones en Star Wars staan er grappige Siri-antwoorden paraat. Waarschijnlijk niet. Voor zover ik weet worden dit soort gegevens niet op de simkaart gezet bij een iPhone. Je kunt twee dingen doen. Ten eerste, je maakt een complete reserve kopie van je oude iPhone op je computer (via iTunes) vanwaar je de boel vervolgens overzet naar de nieuwe iPhone.

  Hoe een backup te maken van uw iPhone Data zonder iTunes ...

  Als u een iPhone-backup wilt maken zonder iTunes op uw computer, dan heeft u een programma van derden nodig. Hier stel ik u voor om iSkysoft iPhone Data Recovery voor Mac uit te proberen. U zal hulp krijgen bij het maken van een snelle en eenvoudige backup van uw iPhone gegevens zonder iTunes. Het is heel makkelijk MP3 over te zetten naar iPod. Je kunt zowel MP3 kopieren met en zonder iTunes. Hieronder vind je de gedetailleerde stappen voor beide methode voor het overzetten van MP3 naar iPo iMusic – De Beste Muziek Beheerder om Muziek Over te Zetten van iPod naar iPad. Als je zonder beperkingen en gegevens wissen muziek van iPod naar iPad wilt overbrengen, is iMusic de beste keuze. Het is een op zichzelf staande tool die niets te maken heeft met de synchronisatiefunctie van iTunes en de reeds aanwezige tracks in de nieuwe iPad niet zal verwijderen.

  Kopie, apps en gegevens overzetten naar nieuwe iPhone ...

  Voordelen gegevens overzetten. Het voordeel van deze nieuwe manier van gegevens overzetten is het feit dat je een exacte kopie van je iPhone of iPad kunt plaatsen op je nieuwe iPhone of iPad zonder tussenkomst van iCloud of iTunes. Daarbij wordt er geen gebruikgemaakt van een internetverbinding waardoor je dit in principe overal kunt doen. Gegevens overzetten van iOS naar iOS Wil je overstappen van bijvoorbeeld een ouder iPhone model naar een nieuwere variant? In deze handleiding leggen we je uit hoe dit in zijn werking gaat. Het overstappen van de ene iPhone naar de andere iPhone is vrij eenvoudig gemaakt door Apple. Je kunt hiervoor iTunes en / of iCloud voor gebruiken. 1 ... Gegevens iPad overzetten op andermans itunes. Gegevens iPad overzetten op andermans itunes discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn oude iPad 2 is door een vriendin in gebruik.Deze iPad hangt nu nog steeds aan mijn ( apple pc) iTunes.

  Backup van contacten zonder itunes - iPhone, iPad, iPod ...

  Backup van contacten zonder itunes. Backup van contacten zonder itunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey allemaal, Ik zou graag een update doen van ios4 naar ios5.1 .Voor ik dit doe zou ik een backup willen maken van al ... (verdwijnt na registratie) Wilt u bestanden van uw desktop ook op uw iPad tablet beschikbaar hebben? Dan kun u deze eenvoudig overzetten. In deze video legt Paradigit uit hoe u deze ee... Deel 2. Zet MP4 over naar iPad zonder iTunes Als je een optie zoekt om MP4 naar iPad over te zetten zonder, dan isWondershare TunesGo een perfecte optie voor je! Je kunt direct MP4 naar iPad overzetten met Wondershare TunesGo met een paar eenvouidge klikken.

  How to: Data overzetten van je iPhone naar je nieuwe ...

  Data overzetten via iTunes. Naast data overzetten via iCloud biedt Apple je ook de mogelijkheid dit te doen via iTunes. Hierbij ga je als volgt te werk. Sluit je iPhone aan op je laptop of pc via de USB-kabel. Kies in iTunes voor het menu Archief > Apparaten > Maak reservekopie. iTunes slaat nu een reservekopie van de inhoud van je iPhone op ... De iTunes Store, die via het programma is te bereiken, biedt de mogelijkheid om digitale muziek, films, tv-series, games, podcasts en e-books aan te schaffen. De Store is via iTunes te bereiken, maar ook via de Muziek-app op bijvoorbeeld de iPhone. Ook is iTunes de manier om op je computer of laptop naar Apple Music te luisteren.

  Uw iPhone, iPad of iPod synchroniseren met uw computer ...

  Uw iPhone, iPad of iPod synchroniseren met uw computer Meer informatie over hoe u muziek, films en meer synchroniseert met uw Mac of pc. Als u macOS Catalina gebruikt, synchroniseert u uw materiaal met de Finder met uw iOS- of iPadOS-apparaat. Als je bestanden op je Mac of pc hebt staan die je naar je iPad wilt overzetten, kun je dit via Bestandsdeling doen.Je zult dan met de meegeleverde USB-oplaadkabel je iPad aan je computer moeten koppelen.

  Gegevens overzetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw ...

  Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht, koppelt u de Apple Watch los van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert. Wanneer u het apparaat loskoppelt, wordt er automatisch een reservekopie van de Apple Watch gemaakt, zodat u deze kunt herstellen nadat u de Watch hebt gekoppeld aan een nieuwe iPhone. Zorg ervoor dat u een reservekopie van uw apparaat hebt. Bovendien kan het de complete taak voltooien zonder USB kabel. Met dit programma kunt u makkelijk muziek, video’s, foto’s apps, documenten en nog veel meer data naar uw iPhone overzetten, zonder iTunes. Om zonder iTunes muziek op uw telefoon te zetten met AirMore volgt u de volgende stappen: Ga naar de App Store en vind “AirMore ... Heb je geen iCloud account, dan kun je met iTunes je contacten overzetten van je oude naar je nieuwe iPhone. In iTunes kun je een reservekopie van je oude iPhone maken. Sluit je oude iPhone aan op je Mac met de Lightning-kabel.

  Gegevens van oude iPhone overzetten naar nieuwe iPhone: zo ...

  Je iPhone overzetten via Finder of iTunes Als je een Mac- of Windows-pc hebt, werkt het overzetten iets anders. Vanaf macOS Catalina is iTunes verdwenen en gebruik je Finder om je iPhone te beheren en over te zetten. Er bestaat geen twijfel over dat iSkySoft iTrasnfer een uitstekend manier is om Contacten van iPhone naar iPhone zonder iCloud over te zetten. Dit is het meest indrukwekkende phone manager instrument dat verschillende inhouden op het toestel kan beheren. iTransfer kan helpen met het overzetten van muziek, berichten, foto’s etc. anders dan contacten. iCloud en iTunes. Voor dat je iets doet, MAAK EEN BACKUP of in iTunes een RESERVEKOPIE. Je kunt iPhone contacten overzetten via iCloud. Ik gebruik echter het liefs zo min mogelijk producten van Apple en zeker niet hun cloud. Met iTunes kan het ook. Daarvoor geldt wat mij betreft hetzelfde.

  Gegevens overzetten naar je nieuwe iPhone: zo werkt het

  Gebruik je een bedrade verbinding, dan gaat het overzetten een stuk sneller. #3 iPhone overzetten met iTunes. Het overzetten van je gegevens via iTunes is een snelle en veilige methode. Hierbij ... Nieuwe smartphone gekocht? Merijn legt uit hoe je de gegevens van je oude telefoon op je nieuwe toestel krijgt. Lees hier de tips na: https://www.bright.nl/u...

  Informatie overzetten van je oude naar je nieuwe iPhone ...

  Heb je een nieuwe iPhone gekocht? Dan wil je natuurlijk al je data als foto’s, video’s, apps en muziek overzetten van je oude iPhone naar je nieuwe iPhone. Hier lees je hoe je data overzet naar je nieuwe iPhone via iCloud of iTunes. Mijn nieuwe iPad of iPhone wil ik zo snel mogelijk gebruiken. Wel moet ik eerst nog even de gegevens van mijn oude iPad naar de nieuwe overzetten. Voor iPhone en iPad werkt dit hetzelfde. Er zijn 3 manieren om dit makkelijk te doen. In dit artikel leg ik stap voor stap uit hoe ik de gegevens overzet van mijn oude naar mijn nieuwe toestel.

  Hoe iPhone Contacten te Kopiëren naar Computer met of ...

  Hallo, dit is mijn probleem: ik heb een oude iPhone die werkt met iOS 7. Ik hen al mijn contacten op mijn iPhone en wil ze overzetten naar mijn PC, zodat ik ze kan importeren op mijn andere apparaten. Ik weet dat iTunes een backup kan maken op mijn computer, maar ik kan het backup bestand niet gebruiken door het formaat. Is er een mogelijkheid om mijn iPhone contacten over te zetten naar computer en ze gemakkelijk te gebruiken? Ik hoop dat ik het probleem goed heb beschreven. Bij voorbaat dank. Deel 1. Hoe muziek overzetten van iPhone naar iPhone zonder iTunes. Als je een groot aantal muziek over hebt van iPhone naar iPhone, dan TuneFab WeTrans wordt sterk aanbevolen. Het is een tijdbesparende software die presenteert als een brug die twee iPhones met elkaar verbindt. Verplaats muziek, foto's en meer gegevens naar de iPod Touch / Nano. Help je muziek, video, contacten en meer bestanden overbrengen naar de iPod / iPhone / iPad zonder de inhoud te wissen. Exporteer eenvoudig iPod-, iPhone-, iPad-muziek, afspeellijsten, video's en meer naar de computer en synchroniseer met iTunes.

  Een reservekopie terugzetten op uw iPhone, iPad of iPod ...

  Selecteer uw iPhone, iPad of iPod touch wanneer deze verschijnt in het Finder-venster of iTunes. Ontdek wat u kunt doen als uw apparaat niet verschijnt. Selecteer 'Zet reservekopie terug'. Ontdek wat u kunt doen als u een bericht krijgt dat de software van uw apparaat te oud is. Kijk naar de datum van elke reservekopie en kies de meest relevante. Daarom kun je deze via een volledige iCloud of iTunes reservekopie overzetten. Wie graag zijn of haar iPhone als nieuw instelt kan de gespreksgeschiedenis ook eenvoudig overzetten van de ene naar de andere iPhone. WhatsApp reservekopie (back-up) instellen. WhatsApp maakt gebruik van iCloud drive voor het bewaren van chats, media en gegeven ... Hoe muziek overzetten van computer naar iPod zonder iTunes Vanaf het begin bieden we u de eenvoudigste manier om muziek van computer naar iPod touch te synchroniseren. TuneFab WeTrans fungeert als een hulpprogramma voor het overbrengen en synchroniseren van foto's, muziek, video's, contacten en berichten tussen pc- en iOS-apparaten en tussen iOS-apparaten.

  Contacten overzetten zonder icloud » One More Thing

  Sorry voor de incomplete informatie. Mijn moeder heeft een nieuwe iPhone. Alleen de contacten staan nog op haar oude iPhone. Aangezien we niet haar AppleID in kunnen, moet dit zonder icloud. En vanwege een andere simkaart is dat ook geen optie. Waar u op moet letten als u vanaf uw iPhone muziek wilt overzetten naar pc Het goede nieuws is, dat muziek overzetten van iPhone naar pc heel goed kan. Het slechte nieuws is dat dit niet helemaal zonder iTunes gaat. Om wat voor een reden dan ook is het minimaal nodig dat uw iPhone geďnitialiseerd is door iTunes. Om precies te zijn: de iTunes ...

  Gegevens overzetten van iPhone naar iPhone via iTunes

  Gegevens overzetten van iPhone naar iPhone via iTunes Wil je de gegevens op je huidige iPhone overzetten naar je nieuwe toestel? Dat kan snel en makkelijk via iTunes. Lees hieronder hoe je dat doet. 1. Voordat je begint. Zet je oude iPhone aan en ontgrendel deze; Sluit je oude iPhone aan op een computer. Selecteer 'vertrouwen' wanneer de iPhone vraagt of je het apparaat wilt vertrouwen. Open ... Home >> Smartphone en tablet >> Waarom muziek op uw iPhone zetten zonder iTunes om problemen vragen is Waarom muziek op uw iPhone zetten zonder iTunes om problemen vragen is. Uw favoriete muziek hoort op uw iPhone te staan. Daar zult u het ongetwijfeld mee eens zijn, zodra u hebt mogen ervaren hoe muziek op een iPhone klinkt.

  Reservekopie maken en overzetten - FixjeiPhone.nl

  Nieuwe iPhone gekocht en wil je de data overzetten vanaf je oude iPhone? In deze handleiding leggen we je precies uit hoe je via iTunes alle data op een veilige manier kunt overzetten zonder ... Hoe krijg ik muziek op nieuwe Iphone zonder Itunes?! Hoe krijg ik muziek op nieuwe Iphone zonder Itunes?! discussie in Muziek, foto & video forum; ( verdwijnt na registratie ) Nu ik een nieuwe Iphone heb met meer opslag heb eindelijk alle ruimte om meer muziek albums te plaatsen maar hoe doe ik dit wat ... (verdwijnt na registratie)

  Top 10 iTunes Alternatieven voor het Overzetten van Muziek ...

  Top 10 iTunes Alternatieven voor het Overzetten van Muziek zonder iTunes iTunes is de standaard applicatie voor iOS gebruikers om muziek over te brengen naar iPhone, iPod, iPad op Mac en Windows PC. Wist je dat je muziek zonder iPhone aan de iPhone kunt toevoegen? In de shop krijg ik vaak de vraag hoe je makkelijk foto’s, apps en contacten kunt overzetten van iPhone naar Samsung Galaxy. Dat is niet moeilijk met Smart Switch. Ik leg het je stap voor stap uit. Makkelijk gegevens van iPhone naar Samsung overzetten. Samsung heeft het handige Smart Switch geïntroduceerd. Hiermee zet je gegevens eenvoudig ...

  Zonder iCloud overstappen op een nieuwe iPhone | Apple ...

  Heb je geen iTunes meer, download deze dan. Boven de downloadknop op deze pagina staat een optioneel veld waar je je e-mailadres kunt invullen. Maar dat hoef je niet in te vullen om te downloaden, je kunt gewoon op Download nu klikken. Mocht je iTunes wel al geïnstalleerd hebben, controleer dan of er een nieuwere versie is. Het wordt hoofzakelijk gebruikt voor het overzetten van bestanden van en naar je apparaat zonder kwaliteitsverlies. Volg de stappen hieronder om te lerem hoe je video kunt kopieren naar iPad met deze tool, en je zult zien dat het overzetten van video's naar iPad zonder iTunes een makkie is.  Je iPhone overzetten via Finder of iTunes Als je een Mac- of Windows-pc hebt, werkt het overzetten iets anders. Vanaf macOS Catalina is iTunes verdwenen en gebruik je Finder om je iPhone te beheren en over te zetten. Patrickreza belispeak download itunes. Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht, koppelt u de Apple Watch los van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert. Wanneer u het apparaat loskoppelt, wordt er automatisch een reservekopie van de Apple Watch gemaakt, zodat u deze kunt herstellen nadat u de Watch hebt gekoppeld aan een nieuwe iPhone. Zorg ervoor dat u een reservekopie van uw apparaat hebt. iTunes of de Finder gebruiken om gegevens over te zetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch Zet uw persoonlijke gegevens en aankopen over naar uw nieuwe apparaat vanaf een reservekopie die u hebt gemaakt met iTunes of in de Finder. Voordelen gegevens overzetten. Het voordeel van deze nieuwe manier van gegevens overzetten is het feit dat je een exacte kopie van je iPhone of iPad kunt plaatsen op je nieuwe iPhone of iPad zonder tussenkomst van iCloud of iTunes. Daarbij wordt er geen gebruikgemaakt van een internetverbinding waardoor je dit in principe overal kunt doen. Er zijn twee manieren om de gegevens van je oude iPhone over te zetten naar je nieuwe iPhone: via de iCloud of via iTunes. Gegevens overzetten via de iCloud 1. Neem je oude iPhone bij de hand en maak met dit apparaat een reservekopie van je gegevens naar de iCloud. Selecteer uw iPhone, iPad of iPod touch wanneer deze verschijnt in het Finder-venster of iTunes. Ontdek wat u kunt doen als uw apparaat niet verschijnt. Selecteer 'Zet reservekopie terug'. Ontdek wat u kunt doen als u een bericht krijgt dat de software van uw apparaat te oud is. Kijk naar de datum van elke reservekopie en kies de meest relevante. Als u een iPhone-backup wilt maken zonder iTunes op uw computer, dan heeft u een programma van derden nodig. Hier stel ik u voor om iSkysoft iPhone Data Recovery voor Mac uit te proberen. U zal hulp krijgen bij het maken van een snelle en eenvoudige backup van uw iPhone gegevens zonder iTunes. Hallo, dit is mijn probleem: ik heb een oude iPhone die werkt met iOS 7. Ik hen al mijn contacten op mijn iPhone en wil ze overzetten naar mijn PC, zodat ik ze kan importeren op mijn andere apparaten. Ik weet dat iTunes een backup kan maken op mijn computer, maar ik kan het backup bestand niet gebruiken door het formaat. Is er een mogelijkheid om mijn iPhone contacten over te zetten naar computer en ze gemakkelijk te gebruiken? Ik hoop dat ik het probleem goed heb beschreven. Bij voorbaat dank. Backup van contacten zonder itunes. Backup van contacten zonder itunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey allemaal, Ik zou graag een update doen van ios4 naar ios5.1 .Voor ik dit doe zou ik een backup willen maken van al . (verdwijnt na registratie) iPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac. Bezitters van een Mac kunnen iPhone foto’s gemakkelijk importeren via de Foto’s-app. Windows-gebruikers moeten hun iPhone of iPad eerst ontgrendelen met de toegangscode en ervoor zorgen dat hun pc het iOS-apparaat vertrouwt. Gebruik je een bedrade verbinding, dan gaat het overzetten een stuk sneller. #3 iPhone overzetten met iTunes. Het overzetten van je gegevens via iTunes is een snelle en veilige methode. Hierbij . Azadpur mandi apple rates.

  871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901