Gegevens Iphone Overzetten Naar Itunes App

 • De iTunes-reservekopie overzetten naar uw ... - Apple Support
 • Foto's, contacten en apps overzetten van iPhone naar ...
 • Overstappen van Android naar iPhone: zo werkt het
 • Aankopen overzetten: apps van iPhone naar iTunes kopiëren
 • De iTunes-reservekopie overzetten naar uw ... - Apple Support

  iTunes of de Finder gebruiken om gegevens over te zetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch Zet uw persoonlijke gegevens en aankopen over naar uw nieuwe apparaat vanaf een reservekopie die u hebt gemaakt met iTunes of in de Finder. Toch staan er een hoop gegevens op je oude telefoon die je graag wilt meenemen. Denk aan je contactpersonen, agenda of foto's. Hoe kun je deze data het gemakkelijkste overzetten naar je nieuwe telefoon? Overstappen van een Android-telefoon naar een nieuwere Android-telefoon of van een iPhone naar een nieuwere iPhone kan in een paar simpele ... Van Android naar iPhone. Er is helaas geen betrouwbare manier om je WhatsApp-gegevens van je Android-smartphone naar een iPhone over te zetten. Toch kun je specifieke gesprekken wel bewaren, zodat je ze later nog terug kunt lezen. Met deze methode is het alleen niet mogelijk deze gesprekken in de app zelf over te zetten.

  Zo stap je over van iPhone naar Android | Apple | Computer ...

  Voordat je begint met het overzetten van de gegevens van de iPhone naar de Android-smartphone, is het verstandig een back-up te maken van alle gegevens op de iPhone. iCloud is daar dit keer minder geschikt voor. Mocht er iets misgaan bij het overzetten dan is een back-up op de pc of Mac sneller en betrouwbaarder dan eentje in de Apple-cloud. Contacten overzetten naar een nieuwe iPhone. Overstappen van Android naar iOS 9+ is een stuk makkelijker geworden met de komst van ‘Stap over op iOS’. Met deze app kun je niet alleen je contacten overzetten naar je iPhone, maar ook berichten, foto’s video’s en bladwijzers. Ook e-mail-accounts, agenda’s, achtergronden, muziek en boeken ... Iphone G3 contacten Niet overzetbaar van mac naar Iphone. Iphone G3 contacten Niet overzetbaar van mac naar Iphone discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Dag ik ben mijn vorige gsm verloren alsook mijn sim kaart op mijn nieuwe sim kaart staan geen contacten op mijn mac geef ik via ... (verdwijnt na registratie)

  Gegevens overzetten van je oude iPhone – Switch Help Center

  Er zijn twee manieren om de gegevens van je oude iPhone over te zetten naar je nieuwe iPhone: via de iCloud of via iTunes. Gegevens overzetten via de iCloud 1. Neem je oude iPhone bij de hand en maak met dit apparaat een reservekopie van je gegevens naar de iCloud. Eenvoudige gegevensoverdracht. Veilige back-ups. Smart Switch is de app die inhoud verplaatst naar uw nieuwe Samsung Galaxy vanaf uw oude apparaat, ongeacht of u Android gebruikt.

  Inhoud van iPhone naar Samsung Galaxy importeren

  De applicatie zal nu alle geselecteerde gegevens importeren van iCloud naar je Samsung Galaxy. Dit kan een tijdje duren. De tijd die nodig is, hangt af van je internet verbinding en de grootte van je backup. Gegevens overzetten van iPhone naar Samsung Galaxy (oudere tutorial) 1. Download iTunes hier (gratis) en installeer het programma op je computer. 2. Wilt u bestanden van uw desktop ook op uw iPad tablet beschikbaar hebben? Dan kun u deze eenvoudig overzetten. In deze video legt Paradigit uit hoe u deze ee...

  Foto's, contacten en apps overzetten van iPhone naar ...

  Makkelijk gegevens van iPhone naar Samsung overzetten. Samsung heeft het handige Smart Switch geïntroduceerd. Hiermee zet je gegevens eenvoudig over tussen toestellen, op de manier die jij handig vindt: draadloos met de app, via een kabel of via de computer. Of gebruik de diensten van Google, waarmee je ook makkelijk met je laptop kan ... iTunes-bibliotheek overzetten naar een nieuwe Mac of PC macOS Steeds meer Apple gebruikers zijn overgeschakeld naar een Apple Music abonnement , het voordeel hiervan is dat je muziekbibliotheek zich in iCloud bevindt.

  Gegevens overzetten van iPhone naar iPhone via iTunes

  Gegevens overzetten van iPhone naar iPhone via iTunes Wil je de gegevens op je huidige iPhone overzetten naar je nieuwe toestel? Dat kan snel en makkelijk via iTunes. Lees hieronder hoe je dat doet. 1. Voordat je begint. Zet je oude iPhone aan en ontgrendel deze; Sluit je oude iPhone aan op een computer. Selecteer 'vertrouwen' wanneer de iPhone vraagt of je het apparaat wilt vertrouwen. Open ... iPhone contacten overzetten naar computer. Er zijn meerdere manieren om het overzetten op te lossen. Voor je begint is het handig je af te vragen, ‘waarom wil ik de iPhone contacten overzetten naar computer’. Je kunt namelijk de contacten overzetten. Maar bijvoorbeeld ook eenzelfde effect bereiken door te synchroniseren met een andere ... Gegevens iPhone 4 overzetten naar iPhone 5 (handleiding) 9 oktober 2012 48 reacties. Heb je de iPhone 5 gekocht, maar weet je nog niet goed hoe je alle informatie van je oude toestel op je nieuwe iPhone 5 krijgt? De stappen zijn heel simpel: Je maakt een back-up via iTunes of iCloud; Je zet de gemaakte back-up op je iPhone 5; Wij leggen alles hieronder voor je uit. Stap 1: Back-up maken ...

  Gegevens overzetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw ...

  Gegevens overzetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch. Configureer uw nieuwe iOS-apparaat vanaf een reservekopie van uw vorige iPhone, iPad of iPod touch. Voordat u begint. Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht, koppelt u de Apple Watch los van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert. Wanneer u het apparaat ... Apple biedt twee mogelijkheden voor het overzetten van data naar een nieuwe iPhone: via iCloud of via iTunes. Het is alleen mogelijk data over te zetten via iCloud als je een iCloud-account hebt. Voor beide backup-methodes geldt dat op zowel je oude als nieuwe iPhone een recente versie van iOS geïnstalleerd moet zijn. Dit is de afspeellijst in een XML-bestand geschikt voor iTunes. Blader naar een map om het bestand op te slaan. Stamp is nu bezig met het overzetten van de muziek. Als een lied niet kan worden gevonden in Apple Music, zie je dat in het rood. Open iTunes, klik bovenaan op Bestand en daarna op Bibliotheek.

  Apps via iCloud overzetten naar een andere iPhone of iPad

  Het overzetten van apps werkt via iCloud en als alle apps die je wilt overzetten nog beschikbaar zijn in de App Store.Behalve voor een nieuwe iPhone, werkt dit uiteraard ook voor de iPad of iPod ... Home >> Smartphone en tablet >> Eenvoudig muziek overzetten van iPhone naar pc en andersom Eenvoudig muziek overzetten van iPhone naar pc en andersom. Menig iPhonebezitter ervaart vroeg of laat dat muziek van de iPhone overzetten naar de pc helemaal niet eenvoudig is. In ieder geval niet met iTunes.

  Overschakelen van Android naar iPhone, iPad of iPod touch ...

  Als Berichten na het overzetten van materiaal niet naar verwachting werkt, vraagt u hulp.; Als u de apps van het Android-apparaat niet op het nieuwe iOS-apparaat ziet, zoekt u deze in de App Store op het nieuwe apparaat en downloadt u deze.; U merkt mogelijk op dat niet al het materiaal is overgezet en dat het iOS-apparaat geen vrije ruimte meer heeft of dat het iOS-apparaat vol lijkt hoewel ... Met Smart Switch zet je moeiteloos contacten, foto's en apps over naar je nieuwe Galaxy S9 | S9+.

  Gegevens overzetten naar je nieuwe iPhone: zo werkt het

  Wil je overstappen naar een nieuwe iPhone en daarbij je gegevens overzetten? Dat kan op twee manieren: hier leggen we uit hoe overzetten van data werkt. Zorg dat je de laatste versie van iTunes hebt en sluit je iPhone of iPad aan op de computer waarop je eerder een reservekopie hebt gemaakt. Klik wederom op het pictogram van je toestel bovenin en vervolgens op Reservekopie terugzetten. Alle gegevens die je voorheen op je toestel had staan, zullen nu ook op je nieuwe toestel staan. Foto’s van iPhone naar PC overzetten is een goede manier om het geheugen van je iPhone snel op te schonen. Zo ben je er zeker van dat je foto’s veilig zijn en kun je gelijk veel ruimte vrijmaken. Maar wat is nou de meest handige manier om dit te doen?

  Overstappen van Android naar iPhone: zo werkt het

  Stap 3: Kies welke gegevens je wilt overzetten Je kunt nu aangeven welke data je van het Android-toestel wilt overzetten naar de iPhone. Standaard worden contacten, berichten, foto’s en video ... Gebruik deze handleiding om eenvoudig al je gegevens van iOS naar Android over te zetten. Contacten overzetten Stap 1: Synchroniseren met iCloud. Allereerst wil je ervoor zorgen dat al je contacten op je iPhone gesynchroniseerd zijn met iCloud. Volg de volgende stappen: Ga op je iPhone naar ‘Instellingen → Mail → Contacten en agenda’s; Als je je nieuwe Samsung smartphone of tablet weer aanmeldt met je Google en/of Samsung account kun je de gegevens op deze accounts weer importeren. Daarnaast kunnen simkaartgegevens niet overgezet worden met Smart Switch; de data van je simkaart kun je met je simkaart overzetten op je nieuwe Samsung smartphone of tablet.

  iPhone bestanden overzetten: Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over

  Heb je een nieuwe iPhone gekocht? Dan wil je natuurlijk al je bestanden en contacten van je oude toestel behouden. Wij laten stap voor stap zien hoe je al je data veilig overzet. * Lees ook de ... Geen nood: je sim gegevens overzetten kan op meerdere manieren. Zet de simkaart in je oude telefoon, exporteer de contacten van sim naar telefoon en synchroniseer ze met een app als Google Contacten. Als je die app op je nieuwe toestel installeert, heb je direct toegang tot de contacten.

  Gegevens van oude iPhone overzetten naar nieuwe iPhone: zo ...

  Er zitten namelijk nogal wat verschillen tussen het overstappen van Android naar iPhone en van een iPhone naar een nieuwe iPhone. Ga je jouw gegevens van een oude iPhone overzetten op een nieuwe, dan heeft Apple dit makkelijk gemaakt. Er zijn drie verschillende manieren om dit te doen, die afhankelijk van jouw situatie handiger of onhandiger zijn. We beginnen met de techniek die het makkelijkste werkt: draadloos van iPhone naar iPhone. Data overzetten van je oude naar je nieuwe iPhone . Het overzetten van data met iOS 11 is in een oogwenk gebeurd. Contacten, agenda-items, afspraken, herinneringen, foto's, video's en apps, alles zet je gemakkelijk over tussen je oude en nieuwe iPhone. Apple biedt je drie manieren waarop je je oude data op je nieuwe toestel kunt zetten: via je ... Gegevens overzetten van iPhone naar iPhone via iCloud Wil je de gegevens op je huidige iPhone overzetten naar je nieuwe toestel? Dat kan snel en makkelijk via iCloud. Lees hieronder hoe je dat doet. Welke gegevens kan ik overzetten via iCloud? Je kan de contacten, berichten, foto’s, video’s, bladwijzers, e-mailaccounts, agenda’s en sommige gratis apps overzetten. 1. Voordat je begint ...

  Contacten overzetten (iPhone, android/Samsung) in drie ...

  Selecteer daarna de iPhone in iTunes, en klik daarbij op de functie ‘Zet reservekopie terug’. Contacten overzetten van Android naar iPhone Bij het beginscherm van je nieuwe iPhone heb je ook nog een 4de optie: de optie waarbij je de gegevens van je Android telefoon over kunt zetten naar je nieuwe iPhone. Hiervoor heeft Apple een app ... Zodra je dit gedaan hebt, moet je iTunes openen op je computer. Ga in het tabblad Programma's naar Bestandsdeling. Hier kun je alle apps zien staan die ondersteuning bieden voor bestandsdeling. Klik op de gewenste app en versleep de bestanden die je wilt overzetten naar het vesnter. Je kunt ook bestanden toevoegen door op Voeg toe te klikken ...

  Kopie, apps en gegevens overzetten naar nieuwe iPhone ...

  Voordelen gegevens overzetten. Het voordeel van deze nieuwe manier van gegevens overzetten is het feit dat je een exacte kopie van je iPhone of iPad kunt plaatsen op je nieuwe iPhone of iPad zonder tussenkomst van iCloud of iTunes. Daarbij wordt er geen gebruikgemaakt van een internetverbinding waardoor je dit in principe overal kunt doen. Apple heeft de gegevens van je oude iPad overzetten naar een nieuwe iPad makkelijk gemaakt. In deze tip lees je hoe het via iTunes en iCloud werkt. De eerste stap is het maken van een volledige back-up van je iPhone op je desktop met behulp van iTunes. Deze back-up kan je later uitlezen met een 3rd party-tool en de WhatsApp-data kopiëren. Met de app Wazzap Migrator kan je WhatsApp-gegevens migreren van iOS naar Android. De app kost 4,99 euro in Google Play. De app herstelt niet alleen je ...

  Aankopen overzetten: apps van iPhone naar iTunes kopiëren

  Als je een app voor iPhone en iPad hebt gekocht, kun je je aankopen overzetten naar iTunes, zodat je altijd een oude versie van apps hebt. Android data overzetten. Het afgelopen jaar zijn er een heleboel goede smartphones verschenen, van de OnePlus 6T tot de Huawei P Smart.Met toestellen als de Samsung Galaxy S10 in het vooruitzicht belooft ook het komende jaar mooi te worden. Voor veel mensen betekent dat dat veel gegevens overgezet moeten worden naar een nieuwe smartphone. WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS. Om de WhatsApp gespreksgeschiedenis van je iPhone die vervangen wordt over te zetten naar een nieuwe iPhone, ga je naar de "instellingen". Kies vervolgens voor "chatinstellingen" en druk vervolgens op "reservekopie". Je telefoon maakt dan een reservekopie: je chatgeschiedenis wordt nu geüpload naar ...

  Hoe zet ik gegevens over van mijn oude naar mijn nieuwe ...

  Mijn nieuwe iPad of iPhone wil ik zo snel mogelijk gebruiken. Wel moet ik eerst nog even de gegevens van mijn oude iPad naar de nieuwe overzetten. Voor iPhone en iPad werkt dit hetzelfde. Er zijn 3 manieren om dit makkelijk te doen. In dit artikel leg ik stap voor stap uit hoe ik de gegevens overzet van mijn oude naar mijn nieuwe toestel. iPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac. Bezitters van een Mac kunnen iPhone foto’s gemakkelijk importeren via de Foto’s-app. Windows-gebruikers moeten hun iPhone of iPad eerst ontgrendelen met de toegangscode en ervoor zorgen dat hun pc het iOS-apparaat vertrouwt.

  Uw iPhone, iPad of iPod synchroniseren met uw computer ...

  Als u macOS Mojave of ouder gebruikt of als u een Windows-computer gebruikt, maak dan gebruik van iTunes. Voordat u uw computer gebruikt om materiaal naar uw iOS- of iPadOS-apparaat te synchroniseren, kunt u overwegen iCloud, Apple Music of vergelijkbare voorzieningen te gebruiken om materiaal van uw Mac of pc in de cloud te bewaren. Op die ... Android-data overzetten naar nieuwe smartphone doe je als volgt. ... Ga daarvoor naar de Contacten-app en tik rechtsboven op de drie puntjes. Tik op Importeren / Exporteren en kies er hier nu voor je om contacten te kopiëren van je sim-kaart naar je Google-account. Dit is overigens ook een optie wanneer je contacten opgeslagen staan op je sd-kaartje, maar je nieuwe smartphone niet de ... • Stap 3: Zet de nieuwe iPhone aan en volg de stappen tot aan de stap « Apps en gegevens » en kies daar voor de optie « Zet iCloud-reservekopie terug ». Vul je Apple ID en wachtwoord in en ...

  Hoe zet je gegevens over van iOS naar Android? | Android & You

  In deze video laten we zien hoe je gegevens overzet van iOS naar Android door middel van een USB-kabel. Je gegevens overzetten van iPhone naar Samsung gaat v... Hoe Video overzetten van Android naar iPad; 4 manieren om te overdracht iCloud kalender naar Android; Hoe overdracht van gegevens van BlackBerry naar iOS apparaten; Hoe Zet Men Contacten over van Nokia naar LG; Overzetten van iTunes Apps naar Android; Hoe je apps overzetten naar android; 1 Klik Overdracht van Contacten van iOS naar Android 4.4 ...

  WhatsApp gesprekken overzetten via reservekopie - appletips

  Daarom kun je deze via een volledige iCloud of iTunes reservekopie overzetten. Wie graag zijn of haar iPhone als nieuw instelt kan de gespreksgeschiedenis ook eenvoudig overzetten van de ene naar de andere iPhone. WhatsApp reservekopie (back-up) instellen. WhatsApp maakt gebruik van iCloud drive voor het bewaren van chats, media en gegeven ... Zo kun je oude gegevens van je iPad overzetten naar een nieuwe iPad. We leggen 3 manieren uit hoe je data van je oude iPad meeneemt.  Gegevens overzetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch. Configureer uw nieuwe iOS-apparaat vanaf een reservekopie van uw vorige iPhone, iPad of iPod touch. Voordat u begint. Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht, koppelt u de Apple Watch los van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert. Wanneer u het apparaat . Ver series no ipad in box. Er zitten namelijk nogal wat verschillen tussen het overstappen van Android naar iPhone en van een iPhone naar een nieuwe iPhone. Ga je jouw gegevens van een oude iPhone overzetten op een nieuwe, dan heeft Apple dit makkelijk gemaakt. Er zijn drie verschillende manieren om dit te doen, die afhankelijk van jouw situatie handiger of onhandiger zijn. We beginnen met de techniek die het makkelijkste werkt: draadloos van iPhone naar iPhone. Gegevens overzetten van iPhone naar iPhone via iTunes Wil je de gegevens op je huidige iPhone overzetten naar je nieuwe toestel? Dat kan snel en makkelijk via iTunes. Lees hieronder hoe je dat doet. 1. Voordat je begint. Zet je oude iPhone aan en ontgrendel deze; Sluit je oude iPhone aan op een computer. Selecteer 'vertrouwen' wanneer de iPhone vraagt of je het apparaat wilt vertrouwen. Open . iTunes of de Finder gebruiken om gegevens over te zetten vanaf uw vorige iOS-apparaat naar uw nieuwe iPhone, iPad of iPod touch Zet uw persoonlijke gegevens en aankopen over naar uw nieuwe apparaat vanaf een reservekopie die u hebt gemaakt met iTunes of in de Finder. Voordelen gegevens overzetten. Het voordeel van deze nieuwe manier van gegevens overzetten is het feit dat je een exacte kopie van je iPhone of iPad kunt plaatsen op je nieuwe iPhone of iPad zonder tussenkomst van iCloud of iTunes. Daarbij wordt er geen gebruikgemaakt van een internetverbinding waardoor je dit in principe overal kunt doen. Als je een app voor iPhone en iPad hebt gekocht, kun je je aankopen overzetten naar iTunes, zodat je altijd een oude versie van apps hebt. Als u macOS Mojave of ouder gebruikt of als u een Windows-computer gebruikt, maak dan gebruik van iTunes. Voordat u uw computer gebruikt om materiaal naar uw iOS- of iPadOS-apparaat te synchroniseren, kunt u overwegen iCloud, Apple Music of vergelijkbare voorzieningen te gebruiken om materiaal van uw Mac of pc in de cloud te bewaren. Op die . Wil je overstappen naar een nieuwe iPhone en daarbij je gegevens overzetten? Dat kan op twee manieren: hier leggen we uit hoe overzetten van data werkt. Stap 3: Kies welke gegevens je wilt overzetten Je kunt nu aangeven welke data je van het Android-toestel wilt overzetten naar de iPhone. Standaard worden contacten, berichten, foto’s en video . Voordat je begint met het overzetten van de gegevens van de iPhone naar de Android-smartphone, is het verstandig een back-up te maken van alle gegevens op de iPhone. iCloud is daar dit keer minder geschikt voor. Mocht er iets misgaan bij het overzetten dan is een back-up op de pc of Mac sneller en betrouwbaarder dan eentje in de Apple-cloud. Er zijn twee manieren om de gegevens van je oude iPhone over te zetten naar je nieuwe iPhone: via de iCloud of via iTunes. Gegevens overzetten via de iCloud 1. Neem je oude iPhone bij de hand en maak met dit apparaat een reservekopie van je gegevens naar de iCloud.

  572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602